Gott nytt år:')

Nu är vi påväg till min kusin för att fira nyår:) so exited! Ska bli superkul. Hoppas ni alla har det riktigt kul idag och smäll inte ihjäl er själv sen bara;)


Vi bloggas senare:)

Nyårs outfit





Nya stuffs

Igår var jag ju på emporia och hitta ett nytt skal till min nya mobil.

Mycket nöjd:)
Men hittade ingen tröja till nyår så åkte till emporia idag också med Emma för att fortsätta leta:)
Hittade detta lite sådär snygga paljett-linnet. Men den var faktiskt mycket finare till resten av outfiten (lägger upp i nästa inlägg).
Lite bilder från dagen:)





Vi bloggas senare

Emporia

Hejhej!
Nu är jag påväg till emporia för att byta ett skal jag köpte igår och se om jag hittar en tröja jag kan ha på nyår. Vi ska till min kusin och temat är "glitter o glamor" heh not my style. Men får väl offra mig denna gången;)
Här är min outfit för denna söndag.

Orka inte ta på mig ngt speciellt så valde denna enkla outfiten. Ha det super så bloggas vi senare:)

iPhone 5s





Var ute och kollade på en ny mobil idag med mamma och Brian. Det blev en iPhone 5s!! Är så glad/nöjd. Den är verkligen jättebra! Annars har jag inte gjort ngt speciellt idag, men hoppas ni haft det bra! Vi bloggas imorn, kramis

Läggdags för en stund

Hallå!!
Idag när jag vakna kände jag att det var en sån där hemma-dag. Men sen typ vid 2 fick jag för tråkigt så ringde Amelia, och hon mötte upp mig sen stack vi till henne. Åhh juste Sofia är i Stockholm just nu och hon var med några foooers idag, bl.a. Clara Borthwick!!(känd bloggare) När hon va med dom så ringde hon mig så jag fick snacka med Clara!! Guud älskade! Var så kul! Men sen vid halv 5 typ skulle vi till pizzerian och Amme ramade mig dit. Ey watch out, we got some badass over here. Haha nä men när hon skulle cykla upp för en sån backe som var bredvid en sån trappa så trodde jag hon skulle köra en annan väg så jag fick syn på trappan och trodde hon skulle köra upp där. Så jag fick typ panik och bara lutade mig över cykel så jag bara typ FLÖÖÖG av! Landade så att jag fick ett trappsteg rakt in i magen och har nu värsta blåmärket på armbågen också. För de 5 sekunderna jag låg där trodde jag fan ja skulle långsamt dö, haha. Men jag överlevde... Med lite smärta på köpet. När vi ätit skulle vi till Amme igen då hon såklart glömt nycklarna och ingen är hemma. Ute låsta i ca en timme i ÖSREGNET va vi då. Värsta lyckodagen.. Heh. Men nu ska jag iaf sova en stund för ska upp igen om lite mer än en timme för att följa med mamma o hämta syrran nånstans.
(Bild från innan idag)
Ha det super!

New in

Som sagt var jag på mobilia idag och detta var vad jag fick med mig hem.
(Allt var på Mellandagsrean så det är inte ordinarie pris)
Jeans - BikBok 299:-
"Collage" tröja - DMretro 179:-
(Hela outfiten)
Crop top - DMretro 129:-
"HOMIES" tröja - BikBok 149:-

26 december

Idag gick jag upp vid 7 för att hinna fixa mig för att sen vid 9 åka till mobilia med Amelia. Det är ju Mellandagsrean som börjar idag och den första butiken vi gick till var såklart DMretro. Fick med mig 2 ursnygga tröjor och samt en present till min syster som fyller 17 idag. Köpte också lite saker på BikBok:)
Nu sitter vi på Espresso House och ska snart hem för vår släkt ska komma och vi ska fira min syster. Men lägger upp ett inlägg om vad jag köpte när jag kommer hem eller ikväll. Vi blogga senare, kramis

Gårdagen

Hejhej!
Igår var det ju julafton (tror inte direkt nån har missat det) och skulle egentligen lägga upp outfit bilder men hade verkligen inte tid. För detta året var vi hos oss och släkten kom typ vid halv 3 och dom stannade till typ 12. Men hade inget "jättespecielt" på mig så det gör väl ändå inget;) men jag hade tänkt visa vad jag fick för julklappar:)
1. Longboard
2. Penguins keps
3. Grå "collagetröja"
4. Vit stickad tröja
5. Presentkort, emporia (1000kr)
6. Lösa pengar (1550kr)
7. Kit med "The Rocket" mascara och " master drama khol liner"
8. The rocket mascara "waterproof"
9. Ursnygg sjal från DMretro
10. Toffifee;)
11. Lipgloss
Det var de jag fick + lite andra småsaker OCH vi ska kolla efter en ny mobil + abenomang i helgen:D
Sen tog vi också den här fina bilden;)
Ja... Va ska man säga? Haha
Men hoppas att ALLA hade en superbra jul och ha ett fortsatt bra år;P
Vi bloggas senare

God jul!!



Lägger upp ett outfit inlägg senare:) hoppas alla får en supermysig julafton! Kramis

Getting ready

Hejsan!!
Nu fixar vi oss lite för om ca en timme ska vi till min morfar (dom har nån slags julfest dagen innan julafton varje år). Ska bli superkul att träffa hela släkten också:) hoppas ni alla får en superbra dag och jul!
Vi bloggas senare, kraamisar

Uppdatering

Hej alla fina!
Har inte bloggat på några dagar nu men har faktiskt en riktigt bra anledning. I tisdags när jag vaknade så kunde jag knappt gå upp ur sängen. Hade huvudvärk, mådde illa, ont i halsen och allt möjligt. Men jag gick ändå till skolan?? Varför liksom?? Trodde verkligen jag var påväg att bli sjuk men mådde mycket bättre på onsdagen. Hade dock fortfarande huvudvärk och lite förskyld. Sen på torsdagen hade vi julavslutning:) riktigt skönt med lov nu. Men iaf, jag har som sagt haft huvudverk ända sen i tisdags. Men idag vaknade jag upp... UTAN!!!! Guuuuys... På tisdag är det julafton:D bästa dagen på hela året, enligt mig! Jag kommer få julklappar av pappa & Tina (låtsasmamma) och farfar idag. För att vi ska fira jul hos mamma detta året så vi firar lite hos pappa idag:) Hoppas alla får en toppen dag!
(Gammal bild)
Vi bloggas senare

COZY söndag

Nu är det ju bara 4 dagar kvar till jullov:))) felling happy:D Idag ska jag iaf bara vara hemma, kolla på Paradise Hotel. Vi bloggas senare!


New in



Jeans - Cubus
Mössa - Gina Tricot

14 december

Hej!
Innan idag ringde min moster och frågade om vi ville följa med och shoppa;P Så nu är vi (jag, syrran, mamma och min moster) påväg till mobilia. Ska bli super mysigt för vi träffar inte alls min moster så ofta. Hoppas alla från en jättebra lördag. Vi bloggas senare


Kommer också lägga upp ett litet outfit inlägg senare, så håll er uppdaterade:)

vinter outfit


byxor - gina tricot 299:-
sweater - monki 200:-
beanie - jfr.se 149:-
skor (dr martens) - skorett 1400:-

late night

 
Hej fina ni! Har inte hunnit blogga idag så gör ett snabbt litet innläg nu. Idag har det varit en helt vanlig dag, skolan och sånt you know... Men nu sitter jag här och försöker göra min franska läxa, skit jobbigt verkligen! Typ döda mig lååångsaaamt.. nämen det är verkligen jättejobbigt/svårt. Men får väl göra klart den nu sen ska jag sooova, nästan så att man längtar;) Hoppas alla haft en super dag.

Inför kvällen

Hej alla fina!
Har precis kommit hem till pappa igen från våra kusiner (som jag skrev om i förra inlägget). Är iaf påväg ut en snabb runda med hunden nu.

Snön har äntligen kommit här nu:) So happy, vad är en vinter utan snö liksom?

Ikväll blir det film mys på högsta nivå;) Hoppas ni alla får en fortsatt härlig kväll/helg, kraamisar

My day

Hallo!!
Imorse hämtade mamma o Brian mig och syrran hos pappa. Sen åkte vi till isstadion för mina 2 kusiner skulle ha konståknings uppvisning.
(En av mina kusiner Jonathan)
(Min andra kusin Heidi som hade uppvisning)
Typ världens gulligaste konståknings klänning.
Men nu är vi hos min andra kusin Johannes som fyller 9 idag:)
Johannes fick sin önskade bmx-cykel:') Hoppas alla haft en super bra lördag, kramis

Julbak

Nu ska vi julbaka lite:)



Free day

Hej alla!
Idag var det ju värsta stormen, iaf här i Skåne. Tack vare "Sven" (som dom tygligen har döpt stormen till) sa min pappa att jag skulle stanna hemma från skolan. Så idag har jag typ bara sovit och chillat lite.

Men nu ska jag kolla lite på paradise hotel. Vi bloggas senare, kramis

Lazy day

Hej, hej och hej!
Hann inte blogga igår and I'm sorry for that. Idag var det ofc den värsta dan', tisdag;( Har gjort exakt ingenting sen jag kom hem. Snackar lite med Sofia i telefon bara, det är det ända haha.
Men missade Paradise Hotel igår så ska kolla på den nu, sjukaste programmet haha. Hoppas alla har haft en bra dag. Vi bloggas senare, kramis
(Bilder från igår)






#yesterdays



December present

Imorse fick jag 2 "presenter" av min mamma, because... DET ÄR FÖRSTA DECEMBER IDAG!!! Nu fattas bara snön:'( Vet inte varför men min mamma har fått för sig att hon ska ge mig och min syster 1 present varje söndag fram tills julafton, haha weird? Detta fick jag:) 

Någon sorts foundation från maXfactor

Efterlängtat vitt nagellack från Nordic Cap
Vi bloggas senare, kramis
RSS 2.0