Trettionde januari tvåtusenfjorton

Innan jag åkte till tandläkaren idag så mötte jag upp mamma på triangeln. Sen gick vi o käka på China Box och gick en runda i stan. Var så sjukt rädd i för operationen dom skulle göra med min tand så tror mamma försökte göra mig lite gladare med shopping;')
Fick iaf med mig 2 nya "collegetröjor" från stan:)
Denna är ifrån BikBok:)

Och denna från Gina Tricot:)

Så taggad inför fredag imrn!! Men ni får ha de bra sålänge:)

Inte speciellt taggad

Hejsan allihopa!!
Har bara varit i skolan idag.. Like always. Men är såå rädd inför imrn:| ska va med på typ 2 lektioner på morgonen sen ska jag till tandläkaren och dom ska operera något så kommer va där i typ 2 timmar:/ Är så inte taggad just nu. Menmen.. De värsta som kan hända är väl typ om jag svimmar och inte vaknar upp igen.. Naaaah skojja. Men får iaf hoppas de går bra. Nu ska jag iaf sova:)

Ha de gött. Godnatt'

Samir!!!

Idag vid 16:00 åkte jag in till centralen och möte min syrra och hennes kompisar. Sen gick vi o fika innan vi gick mot Stortorget för att träffa Samir från PH. Alla höll på att skoja om att Samir kom för att alla skulle springa efter. Men vi (jag, min syrra, Ellinora och Atti) gick in och kollade på när dom sände live i bilen. Då såg vi att dom hade gått av på centralen så vi kutade dit och alla trodde vi ville skojja med dom;D sen sprang vi till baksidan av centralen och ser den stora "kamera-bilen" sen ser jag den gula bilen som dom åker i bakom så vi sprang dit och såg Samir. Han kom ut och vi fick ta massa bilder och fick kramar och allting. Är så sjukt glad för det var ju bara vi och typ 2 andra tjejer som hittade honom där. När han åkte till Stortorget så var alla helg djuriga o han kunde inte komma ut ur bilen så han fick åka hem ist. Vi kollade på live sändningen och då såg man att dom släppte av honom på Sturup. Men det är ju deras egna fel att dom inte fick träffa honom:/ är iaf jätteglad att vi fick träffa honom!
Här är bilderna:




Rkt dåligt bild:P men från en video där jag får en kram av Samir:)

Hoppas ni alla har haft en lika rolig och spännande dag som jag:) kraaam

Snoow





Adam, Anja och Dennis

Lite bilder från idag när vi träffade Adam, Anja och Dennis på DMretro.

Jag och Adam
Han är seriöst en av dom snyggaste killarna jag sett i hela mitt liv.

Jag och Anja

Blev väääldigt konstig på den här bilden men jolo..

Jag och Dennis


Här är oxå lite bilder jag tog när vi stod i kön och väntade på att dom skulle börja släppa in:) Btw väldigt dålig kvalite då jag zoomat.
Hello Anja;)


Adam filma oss;)

Dom tog oxå bild på oss;)

Dennis är glad:)

You wanna be on top Adam?

Jag och Adam;)

Men köpte oxå denna tröjan på DMretro:)
Hur snygg liksom!
Det har iaf varit en otroligt rolig dag och speciellt att få träffa Adam, Anja och Dennis, superkul verkligen!
Åhh glömde berätta!!
När jag hade tagit bild med Adam så sa han "Jag känner igen dig jättemycket" jag bah ":O". Sen sa han "du liknar nog någon från Gbg". Det roliga va ju att jag kommenterade hans IG bild igår och han svarade mig, så mitt hjärta hoppade över typ 10 slag när han sa det innan idag:P
Men ni får ha en superbra kväll så bloggas vi senare! Kraam

DMretro

Herregud!! Träffade Anja från paradise hotel och Adam lökholm idag på DMretro. Fick bilder med båda + med Dennis!! Jag och Sofia stod aldra längst fram i kön, så vi kom in först. Skakade när jag skulle ta bild med Adam, han är såå snygg!! Men nu ska vi gå till bussen så lägger upp bilderna när jag kommer hem. Hej sålänge

COZY night

Har nyss varit o hyrt film så ny ska vi se "World War Z" tror ja den heter.

Imrn ska jag till mobilia tidigt på morgonen med Sofia o Hanna, då Anja från paradise hotel och Adam Lökholm ska till DMretro. Men ni får ha en fortsatt mysig lördag. Chiao sålänge

Hola ppl



Vi är påväg in till läkaren nu för min syrra har typ halsfluss eller nåt virus, or something like that... Men uppdaterar senare ikväll. Kramis

21 januari

Har nyss duschat och innan de så gjorde jag min biologi läxa som är till imrn. De va ju inte kul direkt:/ men är lite stolt för pluggade ist för att kolla på paradise hotel:) men ska kolla på det nu ist:P
Min fina handduks-turban:) nej men godnatt i förväg

Time to get some sleep

Kollade på paradise hotel innan, Jeppe kom ju in "igen". Tycker det är såå jobbigt att alla som åker ut kommer in igen. Man bah har du åkt ut så har du ju åkt ut?? Menmen... Innan de så satt jag i ca 1,5 timme o pluggade franska. De va inte så svårt men jobbigt:/ Idag fick vi oxå reda på att vi inte ska ha nån SO imrn så vi slutar 14.10 ist för 15.10:D såå härligt för tisdagar är överjobbiga.
Men ni får ha de bra!
Me den här härliga bilden säger jag godnatt'

Utåt

Just nu står jag och amme o väntar på Andy som ska bli klar.

(Andy är min granne så det är därför vi väntar inne hos mig) vi kommer antagligen vara ute eller hon amme.
Värsta söndagsångest tack vare skola imrn:/ men ni får ha det bra så bloggas vi senare

Ute på en runda



Mobilia

Just nu är jag på mobilia med familjen.

Sitter på nåt lekrum för min lillasyster ville leka:') kommer nog äta här oxå snart, men ni får ha de bra. Vi bloggas senare

17 januari

HOLY It's fridaay!!
Sååå taggad inför helgen.

It's gonna be a peace weekend... Skojja. Har inte gjort ngt speciellt idag förutom typ varit i skolan, like always. Men just nu sitter jag och kollar på nån film med pappa o Tina (min låtsasmamma). Inte den bästa jag sett men jaja.. Är ganska trött så kommer nog lägga mig ganska snart:') Ha en härlig helg allihopa! Vi bloggas imorn. 

Skolan

Nu är jag påväg till skolan. Och vet ni vad??
Det har äntligen kommit snö här!!! Men tror inte den stannar så länge.
Men såhär ser jag ut idag:)
Ha en härlig fredag:)

Pluggpluggplugg

Nu sitter jag här och ska plugga lite till imrn för vi har sån matte diagnos. Alla tycker säkert detta vi jobbar me är skit lätt men matte är typ mitt sämsta ämne så har lite svårt med matten:/ sen ska jag förhoppningsvis lägga mig lite tidigare idag, men vi får se hur de blir med det.
Hotties right?
Ha de gött sålänge

Leopard






Sooo in love

Köpte denna ursnygga bomberjackan idag.


Hur snygg liksom?? Lägger nog upp bilder på det andra jag köpte imorgon. Ni får ha det gött

Emporia

Just nu är jag på emporia med Sofia. Vi kom hit för typ en halvtimme sen.

Ahhh godaste drycken... Har inga ord.
Vi bloggas senare

Taco-night





Freedag

Idag är det fredag, yees!
Har ju inte direkt varit en jobbig vecka men ändå skönt att det e helg;) bloggade inte igår för att direkt efter skolan så tog jag bussen till tandläkaren:) När jag kom hem så käka jag sen somnade jag typ vid 8, och vakna typ 11. Sen gick jag o la mig igen typ vid 1. Heh... Men nu har jag iaf gjort varm oboy:')) o ska kolla på de nya avsnittet av pretty little liars!!:DD
Ahhh.. Älskar den serien!
Men ni får ha en skön helg!

Photoshot

Idag började vi skolan kl 8:10, och slutade 11:00. Ganska chill första dag. Har nyss tagit lite bilder med Tova som förhoppningsvis kommer upp imrn. Här är lite bilder från idag:)
Tog denna bilden med min iPhone och är fett imponerad faktiskt;)

(Detta är inte bilder från kameran, bara lite random bilder från min mobil)

Hotties, right?
Vi bloggas senare

New shoes

Köpte dessa ursnygga svarta skorna som påminner lite om Dr. Martens.
De är från skopunkten:)



Köpte också dessa beige/bruna "kängor" från DinSko. Hade tänkt ha dom när det kommer snö och blir lite kallare "om det nu ens händer"..

Ni får ha det bra!

Godmorgon världen

Vaknade vid 13:00 idag, kommer bli ett helvete imrn när skolan börjar och jag ska upp kl 6.. Vill inte ens tänka på det. Men jag och min syrra fick bara en sån kick när vi vaknade så vi ville göra lite lyxfrukost, så vi gjorde äggröra och bacon;)




Haha vi är sämst på att laga mat;P
Men ni alla får ha en super härlig dag. Vi bloggas senare

Haul

Dagens Sara

Hellu!
Nu ska jag dra till emporia med Sofia för att shoppa lite. Innan vi sticker hem åker vi nog inom stan eller värnhem för att kolla in på Monki:)
Så här ser jag ut idag.


Ha de bra alla fina människor där ute:)

Nu var jag här igen:)

Halloj!
Igår åkte vi till några vänner i Höllviken, åt där o sånt. Vi träffar inte dom alls ofta så det var superkul. Vi kom oxå hem ganska sent så det är därför jag inte bloggade. Idag har jag bara varit hemma, vilken överraskning. Asså jag borde ta vara på mitt lov och inte bara sitta hemma?? Skolan börjar ju på onsdag också:( men det är ju snart sportlov så that's good:)
Haha tycker jag ser ut lite som Nellie B. här:'D "fast blond ofc:P"
Men ni får hare bra sålänge:')

Dark, dark, dark

Hejsan alla!
Asså jag vet inte vad som har hänt med mig! Jag har vaknat runt 14:00 nu tre dagar i rad! Like??? Det är såå jobbigt för jag sover ju bort hela dan så hinner knappt göra något, förutom att sitta hemma och glo på tv typ. Men idag (dock typ vid 8) drog jag mig ut och träffade Tova en stund. Hah vi hade inte så mycket att göra så why not take some pics liksom?? Jävligt mörka o tråkiga bilder:/ menmen..





Jag får väl snart börja gå mot sängs så kanske jag kan vakna i "normal" tid imrn:) men ni får ha det gött folk!

Heii







Gonatt'




Pippi yees
RSS 2.0